Kapcsolat

Scardobona Consulting

Cím: 9400 Sopron,
Deák tér 17.
Telefon:
+36-30-22-93-777
E-mail:
office@scardobona.hu


Küldetésünk


Cégünk, a Scardobona Consulting Kft. 2008 februárjában alakult. Fő profilunkba a határon átnyúló térségfejlesztési- és együttműködési projektekkel kapcsolatos tanácsadás, illetve a nyugat-dunántúli regionális fejlesztési és gazdaságfejlesztési projektek kidolgozása és projektmenedzsmentje tartozik.
Tevékenységünket főként a Nyugat-Dunántúli régióban, az osztrák-magyar, illetve a szlovák-magyar  határtérségben fejtjük ki. Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk az EU támogatások terén a pályázatírástól a projektmenedzsmentig.

Partnereink között országos és regionális szervezetek, kistérségi társulások, helyi önkormányzatok, civil szervezetek és vállalkozások is megtalálhatóak.

Tudjuk, hogy egy projekt sikeres megvalósításhoz elengedhetetlenül szükséges az alapos, körültekintő, minden részletre kiterjedő tervezés és fejlesztés, az együttműködésre építő, rugalmas, hozzáértő, gördülékeny koordináció. Azt tapasztaljuk, hogy a pályázóknak sokszor nem a támogatás elnyerése, hanem az elnyert pályázati támogatások szabályszerű és szakszerű felhasználása jelenti a nagyobb feladatot. Ezen feladat megoldásában tudunk több területen is támogatást biztosítani, hogy a kitűzött pályázati célok mindenki számára megnyugtató módon és sikeresen elérhetőek legyenek.

Célunk, hogy szakértő tanácsadással megkönnyítsük ügyfeleink eligazodását a terület- és gazdaságfejlesztés bonyolult rendszerében, s minél több megvalósult elképzeléssel és fenntartható projekttel járuljunk hozzá a partnereink tevékenységéhez, fejlődéséhez. Munkatársaink rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken, konferenciákon, szakmai rendezvényeken.

Erősségünk a sokszínűségben rejlik: helyi, térségi és nemzetközi megbízókkal dolgozunk, akiket a projektötlet felmerülésétől a projekt megvalósításáig az egész folyamat során támogatunk.
Vissza az előző oldalra!
Scardobona Consulting - Magyar