Szolgáltatásaink


Projektfejlesztés, tanácsadás és pályázatírás

Cégünk szakértői segítséget nyújt a projektötletek feltérképezésében, megbízóink különféle elképzeléseinek pontosításában, koordinálásában, a potenciális forrásokhoz és vonatkozó szabályokhoz törté...

Részletek

Projektmegvalósítás

A Európai Unió támogatásainak felhasználásához kapcsolódó komplex szabály és normarendszer meglehetősen sokrétű és komplex feladatellátást tesz szükségessé egy támogatott projekt lebonyolításakor.

Részletek

Tanulmánykészítés

Cégünk sokrétű szakmai tapasztalattal rendelkezik hazai és határon átnyúló projektekhez kapcsolódó megalapozó/megvalósíthatósági tanulmányok készítésében.

Részletek

Projektrendezvények szervezése és lebonyolítása

Cégünk közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik hazai és határon átnyúló illetve transznacionális projektrendezvények komplex szervezésében és lebonyolításában.

Részletek

Projektfejlesztés, tanácsadás és pályázatírás


A fejlesztések előkészítésekor munkatársaink az adott projekt komplex külső- és belső környezete alapján kialakítják projekttervet, összeállítják a komplex projekt-dokumentációt - szükség esetén több nyelven: projekttől függően különböző hatástanulmányok, megvalósíthatósági tanulmány, költségvetés.
Pályázatírási tevékenységünk jelenti egyben a pályázati és projektcélok összehangolását; a partneri együttműködés tervezését és koordinációját; a pályázati kiíráshoz illeszkedő, optimális cselekvési- és ütemterv meghatározását; a pályázati költségvetés összeállítását; a pályázati dokumentáció teljes összeállítását és formai ellenőrzését; a pályázat benyújtását és utánkövetését.

 
Vissza az előző oldalra!
Scardobona Consulting - Magyar