alpannoniaalpannonia


A távolsági túrázás divatos trend. Az "alpannonia® - határtalan túrázás" távolsági túraútvonal különleges földrajzi fekvésének köszönhetően az Alpoktól egészen a magyar síkságig húzódó magassági és panorámaútként pozícionálható. Az alpannonia® révén az út mentén már meglévő és létrejövő infrastruktúrát, látványosságokat és kultúrtörténeti elemeket össze kell kapcsolni és közösen kell értékesíteni. 
A bakancsos turizmust azonos minőséget biztosító, egységes és egyedi kínálattá kell fejleszteni. Ennek kapcsán meghatározzák és jelölik a fő útvonalat és a mellékutakat, túrakapukat, valamint kiemelkedő élmény- és pihenőhelyeket hoznak létre. 
A soft intézkedéseknél a települések, a lakosság és a vállalkozások fogékonnyá tétele rangsorol első helyen. A marketing és a közönségkapcsolati munka esetében elsősorban arról van szó, hogy a marketingtevékenységeket összekapcsolják, koordinálják és a honlapon reklámozzák. Az egyes cégekhez eddig beérkezett és egyértelműen az alpannoniára visszavezethető foglalások jelzik, hogy  a „határtalan túrázás“ témával láthatóan megragadták a kor szellemét.Megbízók:
Tourismusregionalverband Oberwart-Bad Tatmannsdorf (LP)
Írottkő Natúrparkért Egyesület (PP)
Szombathelyi Erdészeti Zrt. (PP)
Bozsok Község Önkormányzata (PP)
Cák Község Önkormányzata (PP)
Velem Községi Önkormányzat (PP)

Elvégzett szolgáltatások:
Projektmenedzsment

Támogató Program: Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-13

Projekt összköltségvetés: 2.238.101 EUR

Projekt futamidő: 2008.07.01-2012.09.30.
 
Vissza az előző oldalra!

Scardobona Consulting - Magyar